2012. január 1., vasárnap

Mit adott Magyarországnak a Kommunista Szovjetúnió?

Miért van az, hogy akik bőszen demonstrációkat szerveznek bohócmaskarában, egyaránt a Szovjetunióban végezték felsőfokú tanulmányaikat? Ugye, ez véletlen?

Sok minden egyéb mellett olyan kiváló embereket köszünhetünk hazánk megszállóinak mint : 

Nagy Navarro Balázs :Őt mindenképpen a szovjet kommunista felsőoktatásnak köszönhetjuk. A megbízható elvtárs hamar szakszervezeti vezetővé vált a közmédia területén. Mint sok vörös pribék, Navarro talán ma még elkötelezettebb a "baloldal" felé, mint a Szovjetúnió fénykorában. Bár a kommunista világhatalom elmúlt, Navarróval együtt ma is sokan sírják vissza. Mindenesetre az látszik, hogy Navarro alapos kiképzést kapott, hiszen profi módon szervezkedik, régi kapcsolatait könnyen aktivizálja. Ez még akkor is nyilvánvaló, ha a KGB beszervezésből valamilyen szerencsétlen véletlen folytán éppen kimaradt volna.

Kónya Péter: Szovjet tanonc volt a Kónya Péter is, a Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének volt elnöke. A vörös érdekvédő elit katonai iskolában tanult a Szovjetunióban. Itt a szovjet hatalomhoz hű, kommunista érzelmű, a közvélemény és a szovjet erőszakszervezetek befolyásolásra alkalmas, a politikai vezetés akaratának mindenek feletti érvényesítését elősegítő katonákat képeztek. A derék kommunista Kónya a Szovjetunióban élte meg a rendszerváltást is, majd hazatérve katonai újságíró lett. Egykori kommunista kiképzése nem múlt el nyomtalan : az elveihez máig hű Kónya Péter a vörös uralom egyik legelkötelezettebb magyarországi híve ma is.


Már csak egy kérdés maradt: hogy kerülhettek bármilyen pozícióba, állásba a nyilvánvalóan nemzetbiztonsági kockázatot jelentő vörösök?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése