2011. február 21., hétfő

EMS legfelső vezetés

Az egymillióan csoport legfelső vezetői, tüntetés-szervezők, a szálak mozgatói:

Juhász Péter
életkor kb: 40 év 
Alapító, főadmin, nagyfőnök
Kötődései: A drogliberalizáció élharcosa. A drogos vadliberális Kendermag egyesület alapítója, szóvivője, később alelnöke A szélsőségesen liberális Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) "Romaprogram munkatársa" . A szélsőséges liberális Tilos rádió munkatársa, valamint a "keresztények kiirtására" buzdító rádió kurátora is. Röviden a "Liberális Szélsőségesek" egyike. Javára írható hogy elzavarta a mozgalom közeléből a gyurcsányista Dániel Péter kaszinótojásos "őrjöngő ügyvédet" ahogy Juhász fogalmaz.


Fölkel Róbert
életkor kb 36 év
A sajtó felé képviseli a mozgalmat, sokan azt hiszik, hogy ő volt az alapító vagy vezető, befolyása valójában eltörpül Juhászé mellett.

Kötődései: Balliberális azonban nem olyan egyértelműen kimutatható, ezért is ő az előretolt ék a sajtónyilatkozatokra, mivel a többiek (főként Juhász) a háttérben akartak maradni. Fölkel és Juhász már régóta ismerték egymást a tilos rádióból ahol Juhász kurátor volt és Fölkel is ott settenkedett a rádió körül, alacsonyabb szintű adminisztrátorként.  Fölkel saját bevallása szerint nem hazaáruló.



Babarczy Eszter 
 Életkor kb 45 év, (öregecskedő).  2006-ban Gyurcsány egyik legnagyobb támogatója, egy ideig szakítást mímelt majd újra visszatért a gyurcsányizmushoz.       Kötődései: Balliberális, Hardcore gyurcsányista a 2006-os öszödi beszéd után próbálta valahogy tisztára suvickolni Gyurcsány Ferenc bemocskolódott renoméját. Kapcsolatuk olyan szoros volt, hogy egy időben az is elterjedt az interneten: maga Babarczy írta az Öszödi Beszédet. Babarczy utóbb ezt a hírt így próbálta cáfolni:
"Ha én írom Gyurcsány beszédeit, azok sokkal jobb beszédek lennének"

No igen, a beszédírónak való felajánlkozással még egy ideig várni kell, legalább amíg Gyurcsány végrehajtja a tervezett nagy visszatérést az MSZP élére...


Bakács Tibor 
(Settenkedő tettei miatt már nem tartozik a vezetőségbe de érdemes röviden megemlíteni, hogy ilyen is volt)

Kötődései: Sajt tolvajlás valamint szalámi.lopás. Az enyves kezű lebukása előtt a tüntetések műsorvezetője, hoppmestere volt valamint a sajtónak is nyilatkozott főszervezőként. Balliberális. Valójában régóta ismerte Juhászt és Fölkelt is a Tilos Rádióban véghezvitt munkássága kapcsán. Bakács szerepelt még a balliberális Magyar Narancsban és a Párt Keltében is abban az időben mikor a Párt , az MSZ(M)P teljesen megszállta a korábban Nap Keltének nevezett műsor. Nevéhez fűzödik, mikor az EMS tüntetésen ordítva kántálták "Nem vagyunk hazaárulók", vagyis ő vetette fel először a hazaárulás kérdését az EMS-el kapcsolatban, ez a javára írható.

11 megjegyzés:

  1. Kimaradt még 50 ezer név! Dolgozz kis lelkes!

    VálaszTörlés
  2. Nehéz a horgász élete 80 ezerből válogatni!

    VálaszTörlés
  3. A féltékeny Ems Norbi kifakadása :D

    "Norbert Molnár Ez lenne a vezetőség? Akkor jó, semmit sem tud, szélhámos provokatőr :)
    Bakács Tibor csak egy felkért műsorvezető volt, te ökör! :)
    Babarczy Eszter meg kívülről segített még az elején. Annyira Gyurcsányista, hogy azért kapott itt eleget, mert lelkes fidesz-hívő volt az elején."

    érdekes, hogy Juhász nagyfőnököt nem említette a "tévedések" között és Babarczyról is csak annyit, hogy nem gyurcsányista...

    VálaszTörlés
  4. "az ország ellen uszítanak" - ezt akár a nagy Kadhafi ezredes is mondhatta volna. Gratula.

    VálaszTörlés
  5. Miért lesz valaki az ország drogosa?

    Péter talán a legradikálisabb legalizáló, a drogkérdésnek szerinte semmi keresnivalója a büntető-törvénykönyvben, csak szabályozni kellene a különféle drogokkal kapcsolatos folyamatokat. "A szabályozás valami olyasmi lenne, hogy a különféle drogok esetében ki milyen körülmények között állíthatja elő, árusíthatja vagy juthat hozzá. Nyilván, a heroinhoz nagyon megnehezíteném a hozzájutást."

    http://index.hu/belfold/juhi0326/

    VálaszTörlés
  6. Milyen gagyi már hogy a születési dátum nincs rendesen kiírva? Legalább ennyivel egészítsd ki:

    Juhász Péter évekig eljárás alatt állt mint drogos bűnöző, született 1971. február 27.

    Fölkel Róbert egy SZDSZ-es geci még kopogtatót is gyűjtött nekik, született 1974. szeptember 27.

    VálaszTörlés
  7. mennyire egy huje vagy te Bálnabornyúkám! igazi majomtehén! A Rákosi kitüntetett volna legalább 2 x egyszer azért mert feljelentetted az apádat, másodszor meg azért mert az unokahugodat. házmester vagy az is maradsz!

    VálaszTörlés
  8. Azta! Liberálisok védik a liberális szabadságjogokat? Nahát, ezt sosem gondoltam volna :-)

    Ha kipécézed azokat a blogokat, akik támogatják a mozgalmat, ki ne hagyj belőle, különben megsértődöm :-)

    VálaszTörlés
  9. 83.252 fő az Egymillióan a magyar sajtószabadságért FB oldalról
    (és napról-napra egyre többen)

    VálaszTörlés
  10. jaj de szánalmasak vagytok. alakítsátok újra az szdsz-t úgy látszik nem egykönnyen engeditek el!!! :-)

    VálaszTörlés
  11. zsidóbanda !!!!!! :-DDD
    már messziről ki lehet őket szagolni, mert bűzlenek ! XD

    VálaszTörlés