2011. február 21., hétfő

Március 15

A következő "egymillioan" tüntetés dátuma állítólag március 15-e Magyarország egyik nemzeti ünnepe.

Nekem ugyan semmi bajom nincs ezzel a tervezett dátummal, de nem lepődnék meg, ha

lennének olyanok akik a nemzeti ünnep meggyalázásaként súlyos, aljas provokációként értelmeznének egy ilyen tüntetést, ezen a dátumon és ennek megfelelően reagálnának...

A szervezők helyében én sürgősen letennék erről az ötletről, nemrég jött a hír, hogy Magyarország megállapodott az EU megfelelő szerveivel a médiatörvény módosításáról úgy, hogy az 100%-ban megfeleljen a vonatkozó audiovizuális irányelvnek. A többi kérdésben pedig nincs közös szabályozás így azok az ország belügyének számítanak.

Ezért sokan joggal érezhetik úgy, hogy a korábban Bakács Tibor vezényletével zajló tüntetések vagy egyéb tiltakozás okafogyottá vált és a továbbiakban már nem a "sajt(ó)szabadság"  ügyéről szól.

"Egy most nyilvánosságra került biztonsági felvétel szerint a szalámi mellé lopott 3 darab csomagolt sajtot is a budakeszi hipermarketben Bakács Tibor Settenkedő. Az interneten terjedő videón látható, hogy a biztonsági szolgálat irodájában ülő Bakács több árucikket is az íróasztal alá dob, miközben a jegyzőkönyvet felvevő biztonsági őr nem figyel. Az asztal alatt három darab csomagolt Edami sajt és egy csomag szeletelt szalámi hevert 4532 forint értékben. A felvétel alapján megdőlt Bakács eddigi védekezése hogy egy hirtelen ötlettől vezérelve lopott. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése