2011. november 13., vasárnap

Nem tetszik a választóknak a balliberális pártok által kínált rendszer

Lelepleződnek az EMS hazugságok. Valóban nem tetszik a rendszer, de nem pont az amire a hazug EMS gyűlöletkampánya épült. Az a rendszer nem tetszik amelyet a balliberális oldal korlátlan uralma jellemzett, legalábbis ez derül ki a valós adatokból, amiket semmiféle hazugságpropagandával nem lehet meghamisítani. A II. kerületben megrendezett időközi választáson kiderült, hogy a választóknak nem tetszik a balliberális pártok által kínált "rendszer". Na azt nem kívánják vissza a választók.

A választási eredmények:

Dr. Láng Zsolt (Fidesz-KDNP): 52.61 %
Dr. Lévai Katalin (MSZP): 24.18 %
Karácsony Gergely (LMP): 15.55 %
Bodor Zoltán (Jobbik): 6.53 %
Kovácsics Ádám (JESZ): 1.13 %

Kedves EMS elvtársak, Juhász Péter és a többiek, hát hol itt a kormányváltó hangulat? Nem erről beszéltetek nekünk. Titeket olvasva bárki azt hihetné, hogy a jobboldali pártoknak már 10% támogatottsága sem jut a választáson... Saját belterjes, szélsőséges szubkultúrátok nem igazán terjeszkedik túl a jól megszokott régi M(M)SZP szavazóbázis határain. Tudjátok az amelyik évekről évekre, khmm "demográfiai kihívásokkal" küszködik.

Mi volt a gond, a választásra már nem lehetett bebuszoztatni az MSZP-s talpasokat mint a tüntetéseitekre? Molnár Csaba legalább őszinte volt és nyíltan beszélt a politikai összefonódásról amikor bevallotta hogy ők buszoztatták a "nem tetszik a rendszer" tüntetésre az MSZP pártkatonákat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése