2011. november 6., vasárnap

Egymillió EMS feljelentgető

Érdekes fordulatot vett az EMS háza táján a sajtószabadságért való küzdelem. Mégpedig a nekik nem tetsző vélemények eltiprását, feljelentgetést és hasonlókat próbálnak bevetni. Az EMS körül csoportosuló "toleráns" alakok haragját ezúttal is egy feléjük kritikus vélemény hívta ki. Mivel egy vélemény nem tetszett nekik munkahelyi zaklatással, feljelentgetéssel próbálkoztak. Ez volna a sajtószabadság sajátos értelmezése? Csak addig terjed, ameddig nektek tetsző az a bizonyos vélemény azon túl pedig...

No mindegy, igazából az EMS pályafutásában láttunk már cifrább dolgokat is, mikor például kórusban kántálták "Nem vagyunk hazaárulók", az sok érdekes kérdést felvetett. Igaz azóta sem fejtették, ki, kedves EMS, miért gondoljátok úgy hogy nem vagytok? És az ütemes kántálástól valami talán igazzá is válik? Na mindegy itt az eredeti Robin Masters poszt ami felkeltette az érdeklődésüket, Robin Masters üzenete Karsay Dorottyának:

Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.

Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló haveroknak (gondolom, többségük a tiéddel egyező fogyasztói kosáron tengeti napjait), hogy aki pesti hipsterként semmilyen területen nem képes teljesíteni, azt egy dél-londoni suburb Penny Marketében sem fogják jobban megbecsülni. Ideje megbékélned vele (tudom, ez rettentő szomorú), hogy bármiféle kormányzati faszkodástól függetlenül NEM fél mindenki Magyarországon, még a kortársaink számodra egészen valószínűtlenül kövérke többsége sem! Jót fog tenni egy kávé a Big Fournál dolgozó ex-évfolyamtársaddal is, akitől esetleg megkérdezheted, hogy tényleg a szegények fizetnek-e meg mindenért a Fidesz kormányzása alatt.

A kapott válaszokon azért ne emészd magad soká: indul épp a Corvinus Karrier Expo, ideje azon is kurvára elgondolkodnod, hogy a diplomád nem azért értéktelen-e, mert te is szabad bölcsészetre mentél. És bár vágtad nem kicsit, hogy önmagában ez bizony tényleg szart sem ér, kényelmes volt, könnyű, és meg sem próbáltál ésszerűbb forgatókönyveket összerakni mellette. Hát, a következő szomorú vasárnapra egy kiadós együttlétet ajánlok, de még előtte át kéne gondolnod a kapcsolatodat a 2:20-nál színre lépő infernális kreténnel – már ha mindketten komolyan gondoljátok, hogy valaha egyetlen egészséges ízlésű, bizonytalan szavazót is szeretnétek megszólítani.

Őszinte híved,
Robin

Az eredeti Robin Masters poszt

Most őszintén, mi volt ebben olyan nagy szám, hogy falkában kellett feljelentgetni? Különösen úgy hogy semmit sem értetek el vele :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése