2011. október 25., kedd

Juhász Péter, Magyarország drogosa (index.hu)

Lássuk, mit is írt a balliberális sajtó egyik vezető lapja Juhász Péterről, erről a beteges gondolkodású emberről korábban.

Juhász Péter az ország drogosa

"Ügyvédje sem javasolta a növénysétáltatást. Azt mondta, egy stratégiai perben kommunikációs szempontból előnytelen művelet az ilyesmi. A kommunikáció szakot végzett drogaktivista viszont arra jutott magában, hogy a TASZ-tól inkább csak jogi tanácsot kér."

Juhász TASZ-szal való kapcsolata aztán később odáig jutott, hogy a drogos be is lépett a TASZ-ba, ezzel emelve tovább a szervezet fényét.

"Miért vágott bele az egészbe? Az egyesület megalapítása előtt hét évét keserítették meg egy büntetőeljárással."

Nocsak, nocsak, hét évig ment az ország drogosa ellen a büntetőper? Ehhez képest Juhász Péter később úgy adta elő magát mint aki otthon drogozgat egyedül, a kendert magának termeszti... No persze, biztos így is bukott le még anno. Otthon drogozgatott és rátörték az ajtót, na persze... Sokkal valószinűbb, hogy Juhász dealerkedett és így bukott le. Ismerve a magyar rendőrség és bíróság tehetetlenkedését, nyilván nem tudták rábizonyítani csak a fogyasztást, ezért tartott ilyen hosszan a per.

"Péter talán a legradikálisabb legalizáló, aki kiáll a nyilvánosság elé. Majdnem lenyel keresztben, amikor megkérdezem tőle, hogyan nézne ki az ideális drogtörvény. A drogkérdésnek szerinte semmi keresnivalója a büntető-törvénykönyvben."

Juhász Péter szélsőséges volt akkor és szélsőséges ma is. Gondoljunk bátran rá, amikor "szélsőségesek térnyeréséről" olvasunk. Természetesen a drogkérdésnek miért kellene benne lennie a büntető-törvénykönyvben? Csak nem börtönnel fenyegetik ezek a szemetek a heroin kereskedőket? Vagy akik kokaint árulnak iskolákban? Esetleg termelőket? Pedig mennyi jó kis meth-lab lehetne Magyarországon ugye ,ugye? A büntetés veszélye nélküli termelésnek és kereskedelemnek amúgy mi lenne a célja, miért is kellene ezeket kivenni a btk-ból? Ez nem teljesen világos, na mindegy lássuk mit nyilatkozott még Juhász Péter az indexnek.

"A szabályozás valami olyasmi lenne, hogy a különféle drogok esetében ki milyen körülmények között állíthatja elő, árusíthatja vagy juthat hozzá. Nyilván, a heroinhoz nagyon megnehezíteném a hozzájutást. Az már a legalizáció bizonyos formája lenne, hogy mindenki termeszthesse meg, de kereskedni csak mondjuk 5 grammig lehessen, és ezt is csak a kijelölt helyeken."

Heroinnal csak öt grammig lehessen kereskedni, ez világos beszéd. Nyilván maga Juhász sem kereskedett nagyobb mennyiséggel, ennyi meg simán belefér a világképe szerint. És egy ilyen szélsőséges drogos gondolja azt, hogy ő képvisel bárkit is. Vagy az egész csak kamu volt és Juhász Péter jó politikusként azt a vonalat nyomja amit a bázis megkíván? Ha a bázis a szétdrogozott liberálisok akkor a "heroin ,heroin" kulcsszóra azonnal jön a "legalizáljuk legalizáljuk" kántálás?

"De nem ilyen visszajelzésekre számított, amikor felvállalta, hogy ő lesz az ország drogosa, a Kendermag Egyesület arca. Az aktivizmust ezért telemarketing-biznisz helyett egy ideig kávézó nyitásával próbálta összekötni, amihez viszont nem ért, így bele is bukott."

Juhász Péter, az ország drogosa telemarketingben utazott? Érdekes. A kávézó nem csoda hogy megbukott, hisz a bevételt Juhász nyilván eldrogozta, és nyilvánvaló, hogy nem véletlenül akarta a heroint sem legalizálni...

"Tippeljél, mikor lesz dekriminalizáció?"
"Két év" - válaszolja.
"Megtámogatnád valami érvvel?"
"Három éve azt mondtam, hogy öt év múlva. Ilyen egyszerű."


Gyurcsányban es az SZDSZ-ben bízva két év alatt szeretett volna Juhász Péter dekriminalizációt. Ugyanakkor sem Gyurcsány sem az SZDSZ nem váltotta be ezeket a reményeket, a rezsim végéig sem történt semmi ilyesmi.

Az index cikke Juhász Péterről, az ország drogosáról

És néhány érdekesség egy másik cikkből:

A független magyar bíróság 2007-ben (tehát a Gyurcsány érában, a Juhász-féle szélsőségesek aranykorában) megállapította:
"Juhász Péter személye fokozottabban veszélyes a társadalomra, mert a büntetőeljárást, a jog eszközét és a bíróságot kívánta felhasználni arra, hogy a kábítószer fogyasztás legalizálását hirdesse."
Juhász ezt követően saját hugyával a kezében a parlament elő vonult. Ezt a fontos pillanatot az index is megörökítette és a drogos sztárfotójával illusztrálta cikkét. Természetesen Juhászt a drogosok mellett mindig is harsányan kiálló TASZ védte. Szerintük ők sokkal jobban ismerik a jogot a független bíróságnál és ezt ki is fejtették. Szerencsére a Gyurcsány rezsim nem vette a lapot és nem nevezte ki a szélsőliberális TASZ valamennyi tagját bírónak.

Index cikke arról, hogy a bíróság elítélte a drogost, Juhász Pétert

No ezek után nem csoda hogy nem tetszik a rendszer Juhász Péternek. No de melyik rendszer? Ugyanis az összes történés és a cikk a Gyurcsány érában született.

Juhász teljes erőbedobással támadta az akkori rendszert amely őt:

-Többször eljárás alá vonta és megbüntette drogozásért
-Bíróság elé állították
-Nem volt joga szabadon heroint fogyasztani
-Nem követték javaslatát hogy a kábítószerkereskedelem legyen legális
-Házkutatásokat tartott nála a sündőrség

Szóval melyik rendszer is nem tetszik neked, kedves Juhász Péter? Miért hazudsz? Mikor ilyen szépen dokumentálva vannak a kirohanásaid az előző rendszer ellen? Bizony Gyurcsány alatt sem voltál elégedett, hiába volt ott az SZDSZ a kormányban megvonták számtalan "emberi és demokratikus jogodat". Otromba módon börtönnel fenyegettek. Valahogy erről mostanában nincs szó. Mintha eltagadnád a valódi problémádat a rendszerrel. Ebben a rendszerben nincs szabad kábítószerkereskedelem. Nincs szabad kábítószerfogyasztás. Pedig ez maga lenne a szabadság. A te szabadságod.

Végezetül egy kép Juhász Péterről:

1 megjegyzés:

  1. Az Együtt 2014 -nek hatalmas ciki, hogy ezzel a drogossal és csapatával ( MILLA) próbálják kamura képviselni az egységes ellenzéket... :( Ez a Fidesz érdeke is... Talán szándékos???

    VálaszTörlés